Odorizante profesionale

Descoperiți cea mai completă gamă de odorizante profesionale pentru toate tipurile de afaceri. Vă oferim cele mai avansate sisteme de aromatizare, atat automate cat si manuale.

Marketingul olfactiv poate revoluționa beneficiile companiei tale.

Marketingul olfactiv este o tehnică de vânzare sofisticată și evoluată care realizează beneficii multiple și răsunătoare, stimulând cel mai dezvoltat simț și cu cea mai mare capacitate de memorie pentru ființe umane: simțul mirosului.

Cu această filozofie, orice afacere poate beneficia de o îmbunătățire clară a experienței de cumpărături a clienților săi și poate crește vânzările cu până la 70%. Odată cu implementarea unei arome sau odotip corporativ, s-a dovedit științific că timpul petrecut în incintă crește, se intensifică producția de endorfine în hipofizar și se realizează o atmosferă relaxată care încurajează încrederea. Toți acești stimuli pozitivi creează o amprentă asupra subconștientului persoanei și o predispune la o puternică loialitate față de brand și produsele sale.

În plus, productivitatea angajaților din companiile bine aromate se îmbunătățește semnificativ datorită bunăstării și relaxării pe care o percep.

Studiile științifice avizate de universități prestigioase arată că mirosul este cel mai dezvoltat și evocator simț al ființei umane și cel care îi influențează cel mai mult subconștientul. Din acest motiv, asocierea mărcii tale cu o aromă potrivită îți va permite să generezi o mai mare legătură de încredere cu clienții tăi, îi va face să-ți perceapă afacerea și produsele într-un mod mai pozitiv, îi va încuraja să rămână mai mult timp în tine. stabilirea și le va promova revenirea. , îi va motiva să cumpere cu până la 70% mai mult și va marca o amintire de neșters și pozitiv în memoria lor care se va activa de fiecare dată când percep un parfum asemănător cu cel care definește afacerea dvs. .

Beneficiile unui parfum corporativ adecvat

CRESTEREA VANZARILOR

Diferite studii neuroștiințifice au arătat că o unitate aromatizată corespunzător este capabilă să vândă cu până la 70% mai mult.

ÎMBUNĂTĂȚIREA IMAGINII MĂRCII

„Prima impresie este cea care contează”
Dacă clientul percepe o aromă plăcută imediat ce intră în unitatea ta, o va asocia automat cu faptul că brandul tău îi oferă o mai mare calitate și încredere.

CREȘTEREA LOIALITĂȚII

Cu ajutorul unui parfum personalizat, experiența de cumpărături este mult îmbunătățită. Obținerea unui timp mai lung de ședere a clienților în sediul și asigurarea vizitelor repetate în viitor.

ÎMBUNĂTĂȚIREA MEDIULUI DE LUCRU

Îmbunătățește starea de bine și, prin urmare, crește performanța și productivitatea. Este posibilă reducerea nivelului de stres și creșterea capacității de concentrare a angajaților.

Difuzor de arome pentru afaceri.

Difuzoarele inteligente de aromă Ambiseint vă permit să vă păstrați permanent afacerea sau casa corect parfumată. Lucrăm în principal cu două sisteme, ambele cu propriul brevet internațional.

Ambipro V2 (până la 60 m2)

499.00 lei

Ambihome (până la 60 m2)

526.80 lei

Odorizant cameră profesionale

Parfum cameră PRO 425ml , AQUA

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , MEDITERRANEO

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , TROPICAL

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , JUNGLE

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , ATLANTIS

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , SAKURA

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , LIME

118.90 lei

Parfum cameră PRO 425ml , CEREZO

118.90 lei

Spray cameră 750ml